3 DE BAZĂ DE ÎNGRIJIRE A AVEA PIELEA FRUMOASA

Pielea îngrijită și hidratată orice vârstă, întotdeauna va arata mult mai frumos decât uscat, degresat, și fără nici o îngrijire, cu trei sau patru produse este de ajuns.

foto15De multe ori noi nu avem nici timp, nici de buget este mare, să se ocupe în mod constant în estetic centru. Doar ceea ce este important este că procedurile de chei și stăruință să le urmeze.

Vom evita să se umple de produse, atât de specifice, încât, de multe ori, nu știm nici cine sunt, nici de modul cum sunt utilizate.

Sau le folosim în primele zile, lăsând-un container, pe jumătate de pe raft, ceea ce înseamnă pierdere de bani.

În afară de îngrijire de zi cu zi, este recomandat să urmați câteva săptămânală de prelucrare, cum coji și măști, și alte lunare pot fi peeling în profunzime, sau de Curățare a pielii fetei.

În viața de zi cu zi este întotdeauna aceeași pentru toate tipurile de piele, diferența în funcție de tipul de piele, este un produs, de a folosi și de modul de utilizare.

Una dintre cele mai importante elementele de bază pentru a avea pielea frumoasa de curățare. Și nu mai există nici o diferență în funcție de tipul de piele.

Acesta este un ghid de a face acest lucru în dimineața și seara, în timpul retragerii de culcare și când вставании.

Este important să nu pentru a merge la culcare cu pielea murdar sau numărul de fetesti.

Pentru toate tipurile de piele, te sfătuiesc să eliminați make-up cu apă, micelii, ulei sau lapte demachiant. Cu bumbac și, ulterior, de curățare a pielii.

Servicii de curatenie, ca pe timp de noapte și în dimineața, și permite pielii să fie mai sensibile la un tratament ulterior, și că este timpul să păstrați-l curat și închis.

Piele cu tendinta de grăsime

Nevoie de produse care să clarifice cu apă, și dimineața, și seara. Spumă și geluri sunt preferate produsele de acest piele. Pentru a face acest lucru hidrata fata, spumați cu mișcări circulare de produs și a obține un pic de spuma, este important să se sublinieze, în colțurile nasului și bărbie (în cazul în care veți acumula mai multa grasime).

  • Și spălați cu multă apă, dacă este posibil, de două ori.
  • Plus ca sfătui să utilizați tonic-astringent, pentru a elimina excesul de grăsime.
  • Normal, mixt, cu tendinta de
  • În funcție de trend recomanda utilizarea de produse care sunt similare cu simptomele de tenul gras.

Pe timp de noapte, este necesară o curățare în profunzime, iar pentru a face acest lucru, este de dorit ca produsul, clătiți-o cu apă, în plus, spuma, gel sau o lotiune de curatare.

Deși acest tip de piele, nu să aloce atât de mult de grăsime în mod natural, în dimineața puteți permite să treacă tonic sau apă de micelii. Totul depinde de gustul fiecăruia. Un alt factor important este temperatura mediului ambiant, pentru că, dacă e cald, desigur, va fi mai necesar decât această room dimineața.

Uscat

În pielea uscata este mai bine să nu utilizeze apa pentru ei este mai bine să utilizați lapte detergent, ulei sau apă de micelii determină pentru piele sensibila, care conțin un conținut ridicat de agenți de umectare. Uscat pielea are porii, mult mai închise și nu se murdăresc așa, deși în această curățare va elimina celulele moarte de zi cu zi, lasand pielea mult mai clar.

Lapte trebuie să se aplice în mod direct pentru a pune un pic de apă sau lapte în mână și vârfurile degetelor pentru a merge masaj cu mișcări circulare, începând de la ochi, continuând cu restul feței.

HIDRATARE, PROTECȚIE ȘI NUTRIȚIE

Acest pas este al doilea principal, îmi place aplicat înainte de crema pentru conturul ochilor, pe toata fata.

Unele creme sunt utile atât pentru ochi, cât și pentru restul fetei, cu toate acestea, eu vă sfătuiesc să folosiți o cremă specifică.

Piele cu tendinta de grăsime

Aceste skin-uri nu au nevoie de creme, dimpotrivă, cu cât mai puține produse, ia, mai bine, cu condiția că acestea sunt într-adevăr grăsimi.

Desigur, uneori, pot duce la deshidratare, de aceea vă sfătuiesc să utilizați numai geluri sau ser. Creme oil-free, sunt de asemenea adecvate. Persoanele care au tenul gras, de obicei, la rândul său, a pieilor, mai groase și mai puțin marcate de riduri, deși principala problemă este sagging piele, astfel de tratament cele mai potrivite sunt cele care au acționat consolidarea de piele, pentru aceasta, siliciu și geluri un pic de acid, care activează producerea de colagen.

Noaptea nu folosi orice produs. Dacă există orice probleme, ca atunci granit, numai utilizarea produsului, definite pentru acest lucru.

Vă sfătuiesc să utilizați ser cu acizi de fructe, ca Alfa-hidroxiacidos, dar nu pentru o lungă perioadă de timp, pentru a evita ороговения stratul exterior al pielii. Alternativ cu ser active, ca DMAE și de colagen.

Normal, mixt, cu tendinta de

Pielea normală sau tendință mixtă este o parte a T un pic mai multa grasime. Nevoie de hidratare zi după curățare a pielii.

Crema este ideală, care va proteja de frig în timpul iernii, și atunci când începe să facă de vreme, sau, dacă locuiți în zonele mai calde, vă sfătuiesc să utilizați cu protectie solara, pentru a preveni colorarea pielii.

Aceste piei se poate folosi aceeasi crema pe tot parcursul zilei, de exemplu, seara, într-adevăr, nu au fost modificate, excesiv de răcire sau tendința de a fi uscată, nu este o condiție obligatorie pentru crema hranitoare. Chiar și pe timp de noapte, atunci când putem aplica pentru tratament de recuperare și de prevenire a ridurilor, ca factori de creștere sau de celule stem.

Crema ce am recomanda este de a evita deshidratarea și arruguitas de cuvinte, dincolo de ceea ce le-ar da o crema cu minerale și vitamine, astfel ca orice fel de element, florale, va ajuta îmbunătăți textura pielii.

Creme cu acid hialuronic ajuta la îmbunătățirea arruguitas.

Uscat

Piei sunt cei care în acest moment au nevoie de ea mai multă atenție și îngrijire, în special în momentul de a alege cel mai adecvat tratament.

Piele uscată, nu produc foliculi atât de mult de grăsime, că întreprinderea din exterior, vom înlocui această grăsime, că noi nu avem în mod natural.

Pentru aceasta, nu trebuie să uităm nici pentru o zi, crema de zi și crema de noapte.

Sfătui să utilizeze cele două creme diferite, de zi si alta de noapte, pentru că în timp ce dormim în acest timp, pielea se va reface, se poate face o crema (nu mai este important, că strălucirea pielii), iar pielea va fi mult mai sensibile.

Crema trebuie să fie specificate pentru pielea uscata, ceva mai cremos decât alte tipuri de piele, ideale sunt cele care oferă hidratare, ca acidul hialuronic, care ajuta pentru a aduce apa la nivelul pielii. Creme de noapte perfect, că ei, bogat în uleiuri, tipul de macese, ulei de argan sau ulei de jojoba. Tot ceea ce noi numim creme nutritive.

foto16

Aceste piei nevoie de timp de aplicare, absorbția va fi mai rapid, dar pentru aceasta este nevoie de o mulțime de ori pentru a repeta operațiunea. Dacă ne facem că crema emulsione piele, masajeándola, va fi mult mai eficient.

Ochelari de soare sunt foarte importante pentru acest tip de piele, deoarece, fiind mai subțiri, au tendința de a determina.

PENTRU CONTURUL OCHILOR

Crema pentru conturul ochilor, este una din cele mai fundamentale, această parte a feței este mult mai subțire, astfel încât este mult mai sensibil, prin urmare, și de imbatranire, cum ar fi uscăciunea și, de asemenea, ridurile de expresie.

Piele cu tendinta de grăsime

Aceste blană, el nu are nevoie de o mulțime de creme pentru hidratare și alimentare, în general, așa că tu a alerga riscul de a neglija, de asemenea, zona din jurul ochilor. În această zonă de glandele sebacee sunt localizate în partea de jos a ochiului. Principala problemă a acestui tip de piele este de saci de acumulat grăsime sau chiar imprimate de colesterol în această zonă și sub sprâncene.

Nu există creme care elimina aceste acúmulos grași, cu toate acestea, că trebuie să a fost de a utiliza în jurul ochilor de tip gel, care activeaza circulatia sangelui si nu dau mai mult de grăsime, piele și, mai ales, încercarea de a le evita.

Hogging vârstă, mai frecvent pe pielea gras, mult mai uscat, ca rezultat, printre alte motive, pentru că pielea este mai groasă și cântărește mai mult.

Normale sau mixte cu tendință

Normală a pielii, este necesar să aibă grijă de pielea din jurul ochilor, ca și restul pielii, pentru a preveni formarea arruguitas, genți de mână, ochi sau chiar simplu de suprasarcină te ridici.

Prin urmare, puteți folosi orice crema care este potrivit pentru problema de potrivit este, de exemplu, dacă există saci sau congestie, sfătui, înainte de crema de mai multe lichide, sub forma de gel, cu toate acestea, dacă doriți pentru a evita formarea de arruguitas cuvintele mai bine în formă de cremă.

Uscat

Piele uscată, se mai arruguitas de exprimare, care este popular numit „cioara picioarele lui”. De aceea, este foarte important de a folosi o crema pentru conturul ochilor și dimineața, și seara. Crema ar trebui să fie mai îndrăzneț sau cremos, modul de aplicare, și, de asemenea, important, în formă rotundă și continuă până la o bună absorbție.

RECOMANDĂRILE MELE

Evident lumea de produse cosmetice este foarte mare, și, adesea, ceva confuz, de a achiziționa unul sau altul, cred că acest lucru este pozitiv nu cumpere de toate, „set” de aceeași marcă nu sunt foarte specifice, eu prefer de a găsi produsul cel mai adecvat pentru fiecare linie de produse cosmetice.

De asemenea, raportul pret-calitate este important, deoarece acest lucru nu este un produs mai scump, este mult mai potrivit pentru toate tipurile de piele. Prin urmare, principala, că este un Sfat bun, în momentul achiziționării, și, desigur, propria experiență.

Ideea este de a schimba marca sau produsele, de multe ori, este adevărat, în ghilimele, de exemplu, este important să nu abuzeze de creme de acid, este important de a relaxa sezoane, chiar și după utilizarea unor creme de prea mult timp, iar apoi pielea se poate reveni reactivă ei.

Alte persoane poartă, folosind toată viața aceleași creme, și nu există nici o necesitate de a le schimba, deși aceste creme sunt de obicei destul de bază și mai multe active.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *